En brud med en plan!

DSC_0611

Skjermbilde 2015-07-09 kl. 15.25.17 vinter fikk vi hemmelig besøk i studioet – av en spent brud fra Lunner med et ønske om å overraske mannen sin med en helt spesiell gave på bryllupsdagen. Gaven var Helgas egen versjon av Carrie Underwood’s ‘Look At Me,» både ferdig innspilt på CD og fremført live av brura sjøl på den store dagen. Sikre kilder sier at øyekroker ble fuktige – så da kan vi vel bare konkludere med «oppdrag utført.»

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 21.22.11

Vi gratulerer igjen herr og fru Skollerud med både ekteskapet og lille Eira, og er glade for å ha vært en liten del av de store minnene. Nå kan vi endelig dele den spesielle gaven, og forhåpentligvis blir det et gledelig gjenhør for de som var der på den store dagen.

FRA SOUNDCLOUD:

Hvis du eller noen du kjenner er ute etter en ekstra personlig gave til en spesiell anledning, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Gamlehuset. Vi kan hjelpe deg med studioinnspilling av egen musikk/coverlåter, undervisning i sang og musikk og kurs i låtskriving, og alt finnes også som gavekort. Velkommen skal du være!

FullSizeRender

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s