Fem år i Gamlehuset Musikkstudio

Gamlehuset Musikkstudio fikk navnet sitt i barndomshjemmet til Aud Wilhelmsen på Jevnaker (t.v.), men flyttet til Hønefoss i 2018. Siden det «nye» huset egentlig ikke var så mye nyere ble navnet med videre, men selve musikkstudioet ble kraftig oppgradert med god hjelp fra Sparebank1 Ringerike Hadelands Næringsstiftelse.

This is where the magic happens!

Oppgraderingen av utstyret og en mer sentral beliggenhet har ført til en stor økning i prosjekter, noe som igjen har resultert i et voksende bibliotek av musikk og videoer i mange forskjellige sjangere. Originalmusikk, coverlåter, filmmusikk, musikalske gaver og låtskrivingsprosjekter med barn og ungdom er bare noe av det du finner på studioets YouTube-, Soundcloud– og Facebookside.

I desember er det tid for Gamlehusets Musikalske Adventskalender for fjerde år på rad. Da får du muligheten til å høre (og se) mer av musikken som har blitt til i studioet i løpet av 2019, og bli kjent med hva som rører seg i det lokale musikkmiljøet.

Lurer du på om Gamlehuset kan hjelpe deg med din musikalske idé? Send oss en e-post eller kontakt oss gjennom vår Facebookside, så svarer vi på alt du måtte lure på.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s