Fem Musikalske Julegavetips

November er her med kuldegradene sine, og det er bare å dra lua godt nedover ørene og begynne å tenke på juleforberedelsene først som sist.

Det ljomer julesanger fra kor-øvelser rundt omkring i distriktet, og en lang liste med spennende julekonserter er rett rundt hjørnet. Musikk er en del av oss alle, og enten du er musikalsk selv eller skal gi bort en gave til noen som er over gjennomsnittet musikkinteresserte kan vi bidra med noen helt unike gaver under treet i år.

1. Gavekort på studioinnspilling (fra 750,-)

Kjenner du noen som liker å synge? Da kan kanskje et gavekort på studioinnspilling hos oss være midt i blinken! Her kan de spille inn egne versjoner av favorittlåtene sine, få hjelp til å skrive og arrangere egen musikk, og designe cover til CD eller deling på nett.

2. Gavekort på undervisning (fra 750,-)

Et nytt år er en god sjanse til å starte på en ny utfordring, eller ta opp igjen en gammel lidenskap. Et gavekort hos oss er en god start. Vi lærer bort det vi kan, og tilbyr undervisning i sang, piano, gitar, bass, trommer, låtskriving og musikkproduksjon. Vi har ingen aldersgrense verken oppe eller nede – man er aldri for ung eller for gammel til å få glede av en ny utfordring!

3. Din egen versjon av favorittlåta på CD (fra 1 250,-)

Hvis det er du som liker å synge, kan du spille inn din egen versjon av en coverlåt som betyr noe for deg eller de du gir den til. Vi lager et fint CD-cover med bilder fra innspillingen, eller en video/slideshow av dine egne bilder til å akkompagnere låta.

4. Spill inn din egen sang (fra 1 600,-)

Hvis du vil ta enda et kreativt skritt videre, kan vi spille inn en sang du har skrevet selv eller hjelpe deg å skrive en. Og hva kan vel være en mer personlig gave enn en sang skrevet til seg?

5. Musikalsk julekort (fra 2 500)

Hvorfor ikke rett og slett sende et musikalsk julekort i år, i form av en personlig musikkvideo? Ta med familien, vennegjengen eller bedriften i studioet og spill inn deres egen versjon av en julesang, barnesang eller noe helt annet – her er det bare fantasien som setter grenser. Vi filmer, redigerer og gjør alt klart, så dere bare kan legge ut eller sende videoen når dere velger. Leveres på e-post eller CD/DVD.

Hvis du kjenner noen som kunne blitt glad for en av disse musikalske gavene under juletreet i år kan du ta kontakt med oss på telefon eller e-post for mer informasjon, og hvis ikke kjenner du kanskje noen som kjenner noen…? Hjelp oss gjerne med å spre ordet ved å dele denne linken! 😀

Husk å følge oss på Facebook, Instagram og YouTube før vi sparker i gang den musikalske adventskalenderen for fjerde år på rad!

E-post: aud@gamlehusetmusikkstudio.no

Tlf: 47 89 08 67

2 kommentarer om “Fem Musikalske Julegavetips

  1. Tilbaketråkk: MUSIKALSK ADVENTSKALENDER FRA HØNEFOSS! | Gamlehuset Musikkstudio

  2. Tilbaketråkk: Høysesong for Musikalske Gaver | Gamlehuset Musikkstudio

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s