Planlegger du bryllup?

Først og fremst: Gratulerer så mye!

Det er mye som skal på plass i løpet av de neste månedene, og vi kan hjelpe dere med det musikalske. Ønsker du at musikk skal være en del av vielsen, selskapet eller utdrikningslaget du planlegger, kan du sende oss en e-post eller ringe oss for en uforpliktende idémyldring.

Stemningsfull vielse

Vi bidrar gjerne med et musikalsk innslag eller to på den store dagen, enten under vielsen, middagen eller selskapet. Vi har mange romlemantiske låter på repertoiret, og kan øve inn nye hvis det er ønske om en spesiell sang som betyr mye for brudeparet.

Musikalsk bryllupstale

Skal du holde tale, men er ikke så glad i å prate i store forsamlinger? Da kan vi hjelpe deg med å spille inn en musikalsk hilsen på forhånd, eller fremføre en på selve dagen! Mulighetene er mange; vi kan skrive en personlig sang til brudeparet, spille den inn i studioet og lage video/slideshow med bilder som kan spilles av under middagen, eller fremføre en helt personlig coverversjon av deres sang når det er din tur til å tale.

Castello De Potentino, Italia 2018

Kreativt Utdrikningslag

Planlegger du utdrikningslag for en musikalsk brud/brudgom? Ta med hele gjengen til oss og få en morsom dag i musikkstudioet! Dere sitter igjen med et minne for livet og ikke minst en morsom CD som kan spilles i bilen i årevis fremover. Selve innspillingen vil ta ca en time, og dere får den ferdige låta tilsendt som mp3 innen en uke.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til å forme det musikalske rundt den Store Dagen, vi bidrar der vi kan!

E-post: aud@gamlehusetmusikkstudio.no
Tlf. 47 89 08 67