Endringer og avlysninger som følge av Corona-situasjonen

Det er spesielle tider. Hele verden har trykket på pauseknappen, og det er umulig å vite hvordan situasjonen vil utvikle seg videre. Dette skaper mye usikkerhet, og det er mange tanker og følelser i spinn rundt omkring i de tusen hjem der de fleste i god dugnadsånd tilbringer mer tid enn vanlig i eget selskap. Da er det viktig å finne ting å fylle tiden med, ting man skulle ønske man hadde tid til ellers i hverdagen.

For oss betyr det å fylle hodet med musikk og kreativitet, jobbe på spreng på det ellers oversette hjemmekontoret (som på en eller annen måte får flere plantevekster for hver dag), glede oss over sola og se frem til nye musikalske eventyr når ting omsider går tilbake til det normale. I mellomtiden må vi alle ta vår del av ansvaret for at det skal skje så fort som mulig, og holde fysisk kontakt med hverandre til det minimale.

Det er mye å finne på hjemme også!

Hva betyr det for studioet?

I likhet med de fleste andre arrangementer både lokalt og globalt, må påskens planlagte låtskrivingskurs dessverre utsettes på ubestemt tid. Vi beklager til de som har meldt seg på og vist interesse, og håper vi kan sende ut en ny invitasjon snart.

Vi, som alle andre små bedrifter, må gjøre vårt beste for å klare oss gjennom denne spesielle tiden, og vi prøver å tilpasse oss den nye hverdagen så godt vi kan. Selv om vi inntil videre velger å ikke ta i mot verken elever eller kunder i studioet, er vi heldigvis ikke satt helt ut av spill; undervisning, møter og studiokonsultasjoner har blitt flyttet til Skype, og i studioet jobber vi med flere aktive prosjekter. Best av alt, vi tørker støv av egen musikk som har ligget på hylla alt for lenge.

Tilgjengelighet framover

STUDIO

Hvis det er flere enn oss som får roen på seg til å skrive en låt eller fem mens de isolerer seg hjemme, står vi parat til å hjelpe til med studioinnspillingen. Mye kan settes i gang uten å møtes – vi kan kjøre planleggingsmøter over Skype, og samarbeide på alle slags musikalske prosjekter ved å sende idéer og demoer frem og tilbake. Send oss gjerne en mail eller ring oss for en musikalsk prat.

Engelskmannen holder studioet gående

UNDERVISNING

Selv om vi ikke kan ta i mot elever i studioet akkurat nå, er det ikke noe i veien for å gjennomføre undervisning over nett. Kjeder du deg i karantene og har lyst til å bruke tiden på å lære noe nytt, kan du ta kontakt for å booke en gratis prøvetime i piano, råd og veiledning i forbindelse med å lage egen musikk, eller hjelp til å spille den inn.

Marte (13) følger instruksjoner via Skype på sitt eget keyboard

GAVER OG GAVEKORT

Gavekortene våre har ingen forfallsdato, dermed kan du bestille studiotid eller undervisning nå, og booke tidspunktet når verden er friskmeldt igjen. Det er jo fint å ha noe å glede seg til på andre siden av denne untakstilstanden – spesielt hvis konfirmasjonen er avlyst eller man ikke får lov til å invitere slekta på kaffe og bursdagskake.

Gavekort fra 500 NOK, betaling på Vipps nr 573784, levering pr post

Det er interessant å se hvordan verden nå tilpasser seg og finner nye, kreative løsninger for ting som har blitt gjort på samme måte i alle år, og forhåpentligvis lærer vi litt av dette og tar med oss noen gode tips inn i framtida. Vi gleder oss hvert fall til å teste ut nye samarbeidsmetoder over nett, og til å høre mer musikk skrevet av kreative hjemmekontorister med god tid!

Ta vare på hverandre til vi sees igjen – på avstand!

AUD WILHELMSEN
47 89 08 67
aud@gamlehusetmusikkstudio.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s