16. desember: DRUMM

Dan Drumm har vært en del av flere bandprosjekter og eksperimentert med mange musikalske sjangere gjennom årene, men det er først de siste årene han virkelig har funnet hylla si som artist og låtskriver. Et helt album (og mesteparten av et til) har allerede blitt produsert, og bare venter på å bli sluppet ut i verden.

No Rush ble endelig sluppet med en stemningsfull musikkvideo 28. oktober i år, og er bare den første av mange flotte låter han har sittet på i studioet alt for lenge. Den er utelukkende produsert og fremført av Dan selv og mikset av Caesar Edmunds som vi studerte musikk med i Liverpool. Ceasar jobber nå i London og har mikset alt fra Foals til Ozzy Ozbourne, så der er vi i godt selskap!

I fjorårets Adventskalender gav Dan oss en eksklusiv liten smakebit fra det kommende albumet med låta Lamprey. Den er foreløpig kun tilgjengelig der, men dukker opp på Spotify i løpet av 2023.

DRUMM kommer med mange flere låter i 2023, så følg med på Spotify, Facebook og YouTube for

Ikke glem å følge oss der vi følges kan, og legg gjerne igjen en kommentar og en tommel opp hvis du liker det du hører og ser. Alle som deler og kommenter på Facebook-siden vår underveis er med i trekningen av et gavekort på studiotid/undervisning på selveste Juleaften, så tag gjerne noen du kunne tenke deg å gi det bort til hvis du ikke vil bruke det selv!

Husk også at du kan abonnere på Adventskalenderen ved å legge inn e-postadressen din under, så vil du få hver musikalske luke rett inn i innboksen din med én gang de er klare.

Høres i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s