17. desember: Musikalske gaver

Det hender stadig at vi får i oppdrag å produsere personlige gaver for folk, og det er alltid en glede å være en del av de store og små øyeblikkene. I dag deler vi noen av disse gavene.

Først ut er Lotte, som fikk egen låt til navnefesten og musikkvideo i ett-årsgave. Mammaen, en god venninne av oss som også høres på låta, sendte over noen bilder og videosnutter for at jeg skulle lage bakgrunnsvideo til navnefesten, noe som betydde at Dan fikk tilgang til lyden fra disse videosnuttene. Det han snekret sammen i studioet er noe av det beste jeg har hørt, og videoen var en fryd å sette sammen. Alle lydene du hører (bortsett fra den gossine mammastemmen og et av trommesamplene) er samplet fra Lotte selv.

Line Gallagher har vært innom oss mange ganger de siste årene, noen ganger for å spille inn coverlåter og noen ganger egne tekster hun har skrevet. Det er mange rundt Line som har fått en musikalsk gave siden hun fant oss, blant annet satte hun standarden for en egenskrevet låt da eldstemann fylte 18, så da måtte hun jo gi det samme til andremann (over).

Remember When (under) ble skrevet på oppdrag fra en forlover til bestevenninnens bryllup, og vist frem under talen sammen med en video med bilder fra livet deres sammen.

Ta kontakt hvis du har en idé til en musikalsk gave til noen du er glad i!

Ikke glem å følge oss der vi følges kan, og legg gjerne igjen en kommentar og en tommel opp hvis du liker det du hører og ser. Alle som deler og kommenter på Facebook-siden vår underveis er med i trekningen av et gavekort på studiotid/undervisning på selveste Juleaften, så tag gjerne noen du kunne tenke deg å gi det bort til hvis du ikke vil bruke det selv!

Husk også at du kan abonnere på Adventskalenderen ved å legge inn e-postadressen din under, så vil du få hver musikalske luke rett inn i innboksen din med én gang de er klare.

Høres i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s