21. desember: Ungt Talent

I dagens luke finner du noen-og-tjue stort sett lokale talenter, alle mellom 0 og 20 år gamle. Noen har vært innom oss for å spille inn coverlåter i gave til besteforeldre, andre for å lære om låtskriving eller spille inn en sang de allerede har skrevet. Sigrid Nordby er et eksempel på det sistnevnte, og starter spillelisten under med en nydelig egenskrevet låt.

Spilleliste: Young Talent

Vi håper å kunne dele den nye låta Sigrid spilte inn hos oss i sommer veldig snart, i mellomtiden kan du følge henne på Spotify og Facebook.

Ikke glem å følge oss der vi følges kan, og legg gjerne igjen en kommentar og en tommel opp hvis du liker det du hører og ser. Alle som deler og kommenter på Facebook-siden vår underveis er med i trekningen av et gavekort på studiotid/undervisning på selveste Juleaften, så tag gjerne noen du kunne tenke deg å gi det bort til hvis du ikke vil bruke det selv!

Husk også at du kan abonnere på Adventskalenderen ved å legge inn e-postadressen din under, så vil du få hver musikalske luke rett inn i innboksen din med én gang de er klare.

Høres i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s