24: desember: GOD JUL!

Da har vi kommet til veis ende i årets Musikalske Adventskalender. Tradisjonelt sett har vi invitert hele familien i studioet for å spille inn selveste Juleaften-luka, så i år kan vi se vi tilbake på seks sesonger med julegull. Det er gøy å se barna vokse opp for hvert år, og vi håper de er tilbake på plass i studioet for en ny Adventsluke til neste år!

Gamlehuset m/familie 2016

Spilleliste: Gamlehuset m/familie 2017-2021

Om en uke blir eldstemann 18, og de to yngste er jinter som er nesten fem – derfor er det naturlig å dele denne versjonen av Romjulsdrøm fra 2016 også, fremført av min storesøster Merete Engensbakken.

Spilleliste: God Jul!

For å sørge for at ingen går glipp av noe har vi også laget en spilleliste med ALT av julelåter vi har spilt inn, den kan du spille av under. Tusen takk for følget av årets Adventskalender – vi håper du kommer tilbake til neste år! Riktig god jul! ❄️💕

Ikke glem å følge oss der vi følges kan, og legg gjerne igjen en kommentar og en tommel opp hvis du liker det du hører og ser. Alle som har delt og kommentert på Instagram og Facebook-siden vår underveis er med i trekningen av et gavekort på studiotid/undervisning senere i dag, så følg med!

Husk også at du kan abonnere på oppdateringer fra hjemmesiden ved å legge inn e-postadressen din under.

Høres snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s