Om oss

aud-studio.jpg

 

Aud Wilhelmsen
Sanger/Musiker/Låtskriver

Aud er utdannet musiker fra The Liverpool Institute for Performing Arts, er vokalist og låtskriver i bandet Ever Anew og har god erfaring med å jobbe med barn og unge.

I Gamlehuset underviser Aud i sang, piano, låtskriving og musikkproduksjon, i tillegg til å orkestrere studioprosjekter og andre kurs/aktiviteter. Hun underviser også i piano på Showskolen i Hønefoss, sitter i styret til Ringerike Kultursenter, og er sentral i opprettelsen av et nytt offisielt nettverk for musikere fra og på Jevnaker.

Kontakt:
Aud@GamlehusetMusikkstudio.no

dan-studio

 

Daniel Drumm
Musikkprodusent/Musiker/Sanger/Låtskriver

Daniel Drumm kommer opprinnelig fra York i England, og står bak det meste av musikken som kommer ut av Gamlehuset. Han er utdannet musiker fra The Liverpool Institute for Performing Arts med fordypning i musikkproduksjon og komposisjon, og trakterer de fleste instrumenter han har prøvd seg på. I tillegg til å produsere og spille musikk for andre er han låtskriver og multimusiker i Ever Anew og FinnTheHuman.

I Gamlehuset produserer Dan musikk for artister innen en rekke musikksjangere, samt coverlåter for ekstra personlige julegaver o.l.. Han komponerer også musikk for film og TV, og står ofte bak designet av artwork for utgivelser som kommer ut av huset i skogen.

Kontakt (kun engelsk):
Dan@GamlehusetMusikkstudio.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s