Rykende fersk julelåt, rett fra Hønefoss!

For fjerde år på rad er vi godt i gang med vår Musikalske Adventskalender, hvor vi hver eneste dag deler musikk vi har spilt inn i løpet av året samt både gamle og nye julesanger. Vi har jobbet med masse flinke folk i år og gleder oss veldig til å vise frem noen av låtene vi har spilt inn. Ekstra stas er det å kunne dele en rykende fersk julelåt som vi har skrevet i samarbeid med en gjeng gode venner og flinke musikere fra Ringerike og Hadeland.

Christmas Lights (Year After Year) er en komisk tolkning av julestria for de som er lei av å høre de samme 12 julesangene hvert år. Teksten handler om å finne det vakre i det hverdagslige, og om den roen som senker seg når alt det som er stress med jula endelig er unnagjort. For det er mye som kan være stress i jula; som å skalle i taket og ramle ned loftstrappa på jakt etter de hersens julelysene, som selvfølgelig bare er en eneste stor krøll samme hvor ryddig du mener å ha lagt de tilbake i esken i fjor. Men før du vet ordet av det sitter du der sammen med resten av familien, med gløgg-koppen i den ene hånda mens du de-floker julelysa med den andre, og har det egentlig riktig så hyggelig.

Les også: FEM MUSIKALSKE JULEGAVETIPS

På en måte har denne innspillingen vært akkurat sånn. Låta ble ferdig i løpet av den travleste uka siden Showsommer 2019, og dermed ble det til vår (og våre mødres) store skuffelse over midnatt før den første adventsluka kom seg ut av hendene våre. De siste tre dagene var intense, og mens klokka jaget mot midnatt og teknologien nektet å spille på lag følte vi oss omtrent som han i trappa. Men når vi endelig kunne lene oss tilbake og se på det vi hadde laget satt vi igjen med bare blomster og kjærlighet.

Kjetil Hallre (trommer), Daniel Drumm, Håkon Berg (bass) og Aud Wilhelmsen

LES OM STUDIOET OG ADVENTSKALENDEREN I GEAR NEWS

En stor takk til alle de involverte, som gjorde både låta og hele prosessen så mye bedre. Vi hadde først og fremst god hjelp på både tekst og musikk fra Kjetil Hallre, Asmund Torgersbråten og Håkon Berg, som tilbragte mange timer sammen med oss i studioet. I tillegg fikk vi nydelig Cello fra Elisabeth T. Høghaug, spilt inn av henne og mannen Sigve i deres eget studio på Gran.

Elisabeth Høghaug spilte inn Cello i eget studio på Gran

Låta finner du på Spotify, iTunes og mange andre steder hvor musikk selges, og hvis du vil støtte et lite studio i Hønefoss litt ekstra før jul kan du laste den ned på Bandcamp for en valgfri pris.

Husk å følge oss på FacebookInstagram og YouTube for å få adventslukene med én gang de er klare, og hvis du liker det du hører hjelper det oss masse om du kommenterer og deler! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s