Skriv en låt med oss i påskeferien!

Vi gjentar suksessen fra i sommer, og inviterer til nytt låtskriverkurs i påskeferien 2020! I løpet av tre dager skriver vi en låt fra start til finish, og deltakerne er med på alt fra idé-utvikling, sampling, innspilling og miksing til filming og musikkvideoredigering.

Etter kurset legges låta ut på Spotify, mens musikkvideoen selvfølgelig havner på YouTube-kanalen vår. Under kan du se og høre fjorårets video, og spillelisten fortsetter med to låter til som vi har skrevet sammen med flink ungdom i samarbeid med Showskolen de siste par årene.

Denne gangen foregår hele kurset i Ringveien, med tre fullpakkede dager i studioet som avsluttes med pizza og brus på dag 3. Vi gleder oss til å høre hva påskens kull har på hjertet, og ikke minst til å dele det med dere når kurset er gjennomført. Resultatet blir aldri likt, men reflekterer alltid deltakerne på en veldig fin måte!

LES OGSÅ: Theodor vil bli låtskriver (Ringerikes Blad 2019)

Hjelp oss med å nå ut til lokale låtskriverspirer ved å dele dette innlegget, og følg oss på Facebook og Instagram for å være en flue på veggen i vår kreative boble!

Aud Wilhelmsen
GAMLEHUSET MUSIKKSTUDIO

En kommentar om “Skriv en låt med oss i påskeferien!

  1. Tilbaketråkk: Endringer og avlysninger som følge av Corona-situasjonen | Gamlehuset Musikkstudio

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s