Høysesong for Musikalske Gaver

Januar har vært både travel og trivelig, og vi har blant annet spilt inn en Barry White-låt til et 50-årslag, en rølpete russelåt til et bryllup og en vuggesang til et kommende barnebarn. Vi synes det er utrolig hyggelig å være en liten del av disse spesielle øyeblikkene, og med Valentine’s Day rett rundt hjørnet bretter vi opp armene for flere oppdrag – kanskje din bedre halvdel hadde satt pris på en musikalsk gave…?

Barry White i 50årsgave

Tom Fredrik Pehrsen ville sørge for at 50årslaget til kona ble ekstra spesielt, og tok kontakt med oss for å spille inn en romantisk og personlig gave.

Det første han gjorde var å melde seg på fem sangtimer hjemme i Oslo. Deretter tok han turen til oss i Hønefoss og spilte inn sin egen versjon av Barry White’s Just The Way You Are, med sønnen på slep som kameramann. Sham Christian påpekte at han aldri hadde hørt fatter’n synge før, og var nok ørlitt imponert.

Etter innspillingen redigerte jeg sammen en video med klipp fra studioet og bilder av jubilanten, som ble vist til stående applaus fra 60 gjester i helgen. Som noen av gjestene hadde sagt under festlighetene i helga: Tom har satt lista alt for høyt for andre som vil gjøre noe kult for sine kjære…!

Les også: Fem Musikalske Julegavetips (også tilgjengelige resten av året)

Russelåt til brura!

På tampen av januar fikk vi en mail som viste seg å komme fra to hus ned i gata, og en nabo med et morsomt prosjekt! Vivi og venninnegjengen skulle nemlig i bryllup i helga, og hadde planer om å fremføre en tale litt utenom det vanlige…

Venninnegjengen fra Sokna hadde skrevet en egen tekst til bruden på melodien til en kjent russelåt, og onsdag kveld trappet de seks jentene opp hos oss for å spille den inn. Jentene var godt forberedte, og vi spilte inn låta i full fart før de skulle av gårde for å hjelpe bruden med de siste bryllupsforberedelsene.

Fra venstre: Vivi Maribo, Kaja Haukedalen, Kine Maribo, Lisa Moljord, Line Svenkerud og Hege Bekkåsen.

For å ikke vekke mistanke og sørge for at ikke alle ankom samtidig, måtte de reise til forskjellige tider og late som de ikke nettopp hadde tilbragt en times tid sammen i studioet. Hemmeligheten ble heldigvis holdt, og på lørdag ble låta vist fram sammen med en live opptreden. Vi tipper den ble spilt og danset til langt ut i de sene nattetimer også!

Les også: Planlegger du bryllup i 2020?

Bestefars vuggevise

Månedens siste prosjekt ble en nydelig vuggevise skrevet og fremført av en vordende bestefar. Pål Asplin har nemlig skrevet en sang til det første barnebarnet mens han venter spent – den lille er over termin og kan entre familien hver dag som helst, så mobilen er nok aldri langt unna om dagen…!

Pål Wilhelm Asplin

Med sanger, skuespiller og revyartist Per Asplin som onkel vokste Pål opp omringet av kreativitet og spilleglede, og han er selv opptatt av å gi musikken videre til den yngre garde. Når barnebarna har sin egen sang allerede før de er født, virker det som om den oppgaven er i gode hender!

Dan har allerede satt i gang innspillingen av låt nummer to sammen med Pål, og vi gleder oss til å høre og spille inn flere av sangene han har skrevet de neste månedene.

Trenger DU hjelp til å lage en musikalsk gave?

Hvis du har en ide til en musikalsk gave og lurer på om den er mulig å gjennomføre, så er den antakeligvis det. Du har hvert fall ingenting å tape på å sende oss en mail, så finner vi ut av det sammen!

E-POST: aud@gamlehusetmusikkstudio.no
TELEFON: 47 89 08 67

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s